Familieleden, vrienden en kennissen van onze bewoners,

In De Driemaster zijn er soms wensen van bewoners die helaas niet uit de exploitatie kunnen worden betaald en die wel in vervulling zouden moeten gaan.

Om toch in deze wensen te kunnen voorzien organiseren wij, Vrienden van De Driemaster, (vrijwilligers):

         Een bazaar op zaterdag 10 juni 2023 van 14.00-17.00 uur.

 Wat is er te beleven:

  • Kunst of kitsch?

Er is gelegenheid om ingebrachte voorwerpen te laten beoordelen door Henk Sprik, antiquair. Henk heeft naam opgebouwd als taxateur bij onder andere TV-Oost en RTV Drenthe. Zijn antiekzaak De Pijpenla aan de Veenhoopsweg 39 in Smilde staat vol met prachtige spullen. Voor belangstellenden zeker de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen.

  • Een rommel- en boekenmarkt
  • Rad van avontuur met heel veel prijzen
  • Loten te koop voor prachtige prijzen: vanaf 8 mei te koop bij de gastdame, van De Driemaster, lot € 0,50 per stuk
  • Geluksbomen, voor kinderen (altijd prijs) en volwassenen

De opbrengst gaat naar Stichting Vrienden van De Driemaster, de bewoners.

Steunen? Wilt u ons steunen? Dat kan in de vorm van goederen die wij kunnen gebruiken als prijzen voor het rad van avontuur en de geluksbomen. Spullen voor de rommelmarkt (klein goed) en boeken zijn van harte welkom. U kunt die afgeven bij de gastdame van De Driemaster, iedere dag van 9.00 – 15.30 uur. tel. 0592-748170.

Het is mogelijk een financiële gift te storten op bankrekeningnummer: NL26RABO 038 28 63 631 t.n.v. Stichting Vrienden van De Driemaster o.v.v. Bazaar.

Recent heeft Stichting Vrienden van De Driemaster een rolstoelfiets aangeboden, jaarlijks een lentegroet, poffertjeskraam op Koningsdag, gourmetavond etc. Zie voor meer informatie deze website onder "activiteiten.

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en zien u graag op zaterdag 10 juni in De Driemaster.

Vriendelijke groet,

“Vrienden van De Driemaster”